Google Adsense Pin Kodu Doğrulaması Kesin Çözüm

Google Adsense Pin Kodu Doğrulaması Kesin Çözüm

Google adsense, internet dünyasında çoğu kişiye kazanç sağlayan bir gelir kaynağıdır. Bildiğimiz üzere adsense gelir getirisininde belli başlı kuralları var bu kurallardan bir taneside ödeme eşiğine gelmiş ve bir kereliğe mahsus doğrulama talebinde bulunmaktadır işte bu safha adsense kullanıcıları için önemlidir zira yanlış adımlar atarsanız geri dönüşü olmayan zarara yol açar adsense hesabınızın kapatılmasına kadar kötü sonuçlar meydana gelebilir. Aşağıdaki adımları uygulayarak kolayca adsense hesabınızı doğrulamanız mümkündür.

1. Öncelikle kimliğinizin tek sayfada arkalı önlü fotokopisini çekin. Bir sayfada kimliğinizin hem arka yüzü hemde ön yüzü gözükmelidir.

2. Muhtarınıza gidip bir ikamet belgesi çıkartınız. Önemli: Eğer adsense hesabınızdaki adresiniz ikametgah belgesindeki adresiniz ile aynı değil ise adsense pin kodunuz onaylanmayabilir.

3. Bu iki belgeyi tarayıcıdan bilgisayara aktarın. (Kimlik fotokopisi ve İkametgah Belgesi) 

4. Hazırlamış olduğunuz belgeleri google adsense ekibine mail olarak göndermelisiniz. Siz arkadaşlarımıza kolaylık olsun diye hazır mail formatı sunuyorum. Dosyaları maile ekleyip göndereceksiniz.

5. Mailin başında Adsense yayıncı kodunuzu ve adsense hesabınızın email adresinizi belirtmeyi unutmayın. Aksi takdirde onaylanmaz.

Google adsense ekibi mail: adsense-tr@google.com

Hazır Mail Formatı
Merhabalar;
Adsense yayıncı kimliğim : pub-00000000000000
Adsense e-postam : Örnek@gmail.com

Uzun zaman olmasına rağmen PIN kodum halen adresime gelmedi ve ben ödemelerimi alamıyorum . Ekteki dosyalarda kimlik fotokopim ve ikametgah belgem mevcut lütfen inceleyip PIN kodumu onaylarmısınız. ve bana dönüş yaparsanız sevinirim.İyi çalışmalar...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski